digitale

versnelling

Not medior
it'ers

not medior it’ers krijgen wat ze verdienen: de mooiste projecten bij not medior companies, de steady ontwikkeling van hun skills en lol met techmates. samen kunnen ze digitaal versnellen en meespelen in de voorhoede.

wij bieden ontwikkeling. via opdrachten, trainingen, cursussen. en daar start het pas. notmedior it’ers brengen we naar de voorhoede. en we zorgen dat ze daar blijven. bij de juiste companies, met de juiste skills, via het juiste traject. not medior is de plek waar it’ers samenkomen. om te sparren en kennis te delen. want wij zijn wendbaar en floreren bij verandering.

Not medior
companies

not medior companies gaan mee in digitale versnelling. zij kunnen beschikken over
it-professionals die drie concrete zaken blijven ontwikkelen:
persoonlijke groei, vakkennis en een solide samenwerking met anderen.

wij helpen companies zich net zo snel ontwikkelen als de techs. it’ers met de juiste mindset verbinden we met de juiste companies. want een partnership is voor ons ook écht een partnership. wij zorgen dat companies meegaan op de europese tech golf.

Onlangs hebben we via notmedior een product owner aangenomen en ik moet zeggen dat het proces uiterst efficiënt, behulpzaam en constructief is verlopen.

Bart Jan van Genderen | Brainsfirst

Uniek vond ik het dat Brian langs kwam op kantoor om echt kennis te maken. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt en vond ik erg waardevol. Tevens krijg je een paar CV’s die perfect passen, en bespaar je veel tijd met het selecteren (van veel niet passende kandidaten). Van het eerste contract tot het aannemen van een developer heeft dit minder dan een maand gekost, erg enthousiast dus over Brian.

Jan Snooij | 4Shipping

Dankzij Not Medior heb ik sinds kort een fantastische nieuwe baan. Tijdens het volledige proces heb ik me gesteund en gehoord gevoeld, van salarisonderhandelingen tot details in het contract. Geen moment was ik een nummertje of product, maar een mens die met al mijn eigenaardigheden (die we nou eenmaal hebben) maatwerk verdient. Brian is top en ik kan hem aan iedereen aanraden!

Steven de Lange | not medior it'er

Previous
Next

REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES REFERENTIES